Доставка на заявена стока

Доставка с куриер

Доставката на поръчките се осъществява в рамките на 3 работни дни, в зависимост от това кога е пусната заявката.
Продуктите, за които е необходима предварителна заготовка, се доставят при допълнително договаряне на срока за доставка, като наш колега, ще се свърже с вас до 24 часа.
Цената на доставка се изчислява по тарифите на спедиторските фирми в зависимост от адреса на получателя.

В таблицата долу са посочени ориентировъчни цени за наши клиенти.

  • MasterBox не носи отговорност при промяна на цените на спедитора.
Собствен превоз

В рамките на град Асеновград доставяме безплатно при следните условия:

Поръчаните стоки да са на стойност над 240 лв, с тегло по-малко от 3000 кг и обем до два европалета. При покупки на стойност под 240 лв, доставката е 12 лв.

Цената за превоз на поръчени стоки с тегло и/или обем по-големи от гореописаното се договаря допълнително. Разтоварването на стоката е за сметка на клиента. При поръчки до 15.00 часа в работни дни, доставката се извършва в същия ден. Доставка на поръчени стоки в събота и неделя се извършва в понеделник, след телефонно потвърждение от наш служител.

В рамките на град Пловдив доставяме безплатно при следните условия:

Поръчаните стоки да са на стойност над 360 лв, с тегло по-малко от 3000 кг и обем до два европалета. При покупки на стойност под 360 лв, доставката е 30 лв.

Цената за превоз на поръчени стоки с тегло и/или обем по-големи от гореописаното се договаря допълнително. Разтоварването на стоката е за сметка на клиента. При поръчки до 12.00 часа в работни дни, доставката се извършва в същия ден. Доставка на поръчени стоки в събота и неделя се извършва в понеделник, след телефонно потвърждение от наш служител.

Получаване от склада

Може да получите заявените от Вас стоки в склада ни в гр. Асеновград, ул. „Горноводенско шосе“ №64, с работно време от 7.30 до 17.00 часа – всеки делничен ден.
За Ваше удобство, наш служител предварително ще Ви информира за наличността и готовността ни за товарене.

Запазваме правото си да променим срока за доставка, при възникване на непреодолими обстоятелства, като в този случай ще се свържем с Вас, за да ви уведомим за забавянето и да уточним новия срок на доставка.

ПЛАЩАНЕ НА ЗАЯВЕНА СТОКА

Начини за плащане:

Наложен платеж (важи при доставка с куриер)
– Банкова сметка
– В офиса на дружеството – касово
– В офиса на дружеството – ПОС терминал (VISA, MasterCard и др.)

SHOPPING CART

close