Монтажна ПУ пяна Workshop WURTH (ръчна) – 750мл

Еднокомпонентна ръчна пяна клас В3 според EN 4102

8,20 лв.

В наличност

Монтажна ПУ пяна Workshop WURTH (ръчна) – 750мл

Описание

Еднокоппонентна пистолетна PU пяна, предназначена за монтаж на прозорци и врати, уплътняване и попълване на големи пукнатини и отвори, както и за топлинна и звукова изолация. Прилепва много добре на различни материали като дърво, гипс, метал, PVC и др.

Характеристики

Устойчива на вода, високи и ниски температури, както и много имикали. Не е устойчив на UV лъчи. Не лепи замърсени и омаслени повърхности, PTFE, PE и PP. Нанася се с пистолет.

Употреба на Монтажна ПУ пяна Workshop WURTH (ръчна) – 750мл

По време на нанасяне, основата трябва да бъде влажна, но не трябва да е замръзнала или да е покрита с лед. Флаконът трябва да престои най-малко един час на температура равна на тази на помещението, в което ще се използва, за да може двете температури да се изравнят. Преди употреба, флаконът трябва да се разклати поне 20-30 пъти и да се монтира на пистолет. По време на употреба, вентилът трябва да бъде обърнат надолу.

Безопасност

Съдържа дифенилметан-4, 4’-диизоцианат. Вреден при вдишване. Дразни очите, дихателната система и кожата. Не вдишвайте спрей/пари. Носете подходящо защитно облекло и ръкавици. Използвайте само в добре проветриви помещения. Контейнер под налягане. Пазете от пряка слънчева светлина и не излагайте на температури над 50 °C. Не пробивайте и не изгаряйте дори след употреба. Да се пази от източници на запалване, да не се пуши. Да се пази далеч от деца.

Марка