Покриваща плоча за комин Schiedel

Покриваща плоча за комин Schiedel – изработена от олекотен бетон. Служи като краен елемент преди поставяне на завършващият конус.
Важно е да се знае, че при монтаж плочата трябва да бъде на разстояние 3см от всички страни на коминното тяло. При преминаване през дървена конструкция разстоянието трябва да бъде минимум 5см, което се запълва с негорима изолация.

105,84 лв.120,12 лв.

Код: MB_71859 Категории: ,

Покриваща плоча за комин Schiedel – част от системата Klasik Plus

Коминните системи SCHIEDEL Klasik Plus се състоят от три основни елемента, които благодарение на качествената си изработка перфектно прилепят при монтаж едни към други. Висококачествената керамична тръба тип S осигурява пожаробезопасност и постоянна работа на системата. Коминните тела с оптимални размери, вентилационни канали и статични предпазни отвори подсигуряват висока механична здравина и устойчивост. Кеменната вата с висока температурна и изолационна устойчивост, осигурява пожаробезопасност. Разработени са още елементи, като покриващa плочa, розеткa, присъединителнa тръбa, кондензоуловител и др., за да се получи перфектната коминна система.

  • Коминната система е съвместима с всички видове горива

SCHIEDEL Klasik Plus гарантира устойчивост на високи и ниски температури на димните газове, нечувствителност към влажност и устойчивост на киселини при кондензация на димните газове. Удължава живота на котлите,  допринасся за спестяване на разхода на гориво с до 15%. Спестява разхода на материали при изграждането, поради улеснения си монтаж. С оптималните си размери позволява спестяване на място.

Марка

Диаметър

ф160, ф200