Течна гума Ambro-Sol Guaina Spray

Течна гума за пълнител, подходяща за неравни повърхности като стени, асфалт, зидария, дърво и много други. Позволява запечатване на дупки и пукнатини предотвратявайки вода, влага и ръжда. Крайният резултат ще бъде гладка повърхност, готова за боядисване.


 

10,14 лв.

Код: MB_37269 Категория:

Течна гума – хидроизолационно уплътнение на фуги и отвори на неравни повърхности като стени, асфалт, зидария, дърво и много други. Спрей за пълнене в черен цвят или безцветен. Крайният резултат е гладка повърхност, готова за боядисване.


НАЧИН НА УПОТРЕБА

Почистете повърхността, която ще запълвате. Ако е възможно отстранете съществуващите слоеве боя.

Разклатете енергично флакона с течна гума за поне 1 минута, докато чуете вътрешните топчета да се движат свободно. Разклащайте и по време на употреба. 

Нанесете първи лек слой от течна гума и втори слой на поне 45 минути разстояние един от друг. В зависимост от дълбочината и размера на фугата или отвора, нанасейте продукта близо до повърхността, за да получите по-добър запълващ ефект. Препоръчително е да се използва под наклон и/или равна повърхност. Продуктът може да образува пяна и/или мехурчета. Можете да нанесете повторно след 24 часа изсъхване. Когато приключите, завъртете бутилката и напръскайте, докато продуктът се източи напълно, за да почистите дозатора.

Не нанасяйте върху горещи повърхности (> 90ºC). Използвайте навън или в добре проветриво помещение. Спазвайте разстояние от 20 – 30 см по време на пръскане.

Марка

Избери цвят:

безцветен, черен